Organisation av brollop i lublin

Planerar ett bröllopFör alla anställda är bröllopsdagen en fullständig upplevelse. Och jag vill inte ha detsamma om bröllopet tas med sunt förnuft eller är därför den mest kända drömmen. Jag har drömt om det här ögonblicket sedan min barndom. Och det hände. Min förlovade förlovade föreslog mig. Vi började förberedelser för den senaste stora händelsen. Rummet, klänningen, kostym är de perfekta tankarna vi någonsin har tänkt på. De ville inte ha ett stort bröllopsfest, så rummet kunde hittas ganska snabbt. Om jag letar efter en kvinna för en klänning, beställde jag det bara. Jag har länge känt vad jag vill, så jag försökte inte ens leta efter en i affären, jag gick bara till sömnstressen. När det gäller kostym störde inte framtida gäst alls. Han skulle troligen bära sin nuvarande kostym, för i honom som han trodde kände han sig mycket. Tillsatser och gick i en lavin takt.

Urval av vigselringarDet finns fortfarande ett urval av vigselringar. Vi båda gillar ljusa, moderna saker. I kontraktet med de sista bröllopsringarna ville också stoppas i den sista stilen. Vi kom fram med tanken att den innehåller en kombination av vitt och rött guld. Vi letade lite, men vi fann det nästan perfekt. Innan de är redo att ta emot, erbjöd de oss tillfälliga band i salongen för ett ögonblick av engagemang.

Tillfälliga vigselringar?Detta är förmodligen en ny trend och sätt att hålla fingrarna till nästa smycken. Det fick mig att skratta lite, men senare insåg jag att om det var samma för mig som en ny ring var det en stor nyhet för min vän. Trots allt, vilken klient vill ha en sak på sina fingrar? De gillar inte att ringas. Vi kom överens om en sådan lösning och fungerade bra i dessa vigselringar. Min andra man skulle flyga och lära känna den här länken med allt som är möjligt. Speciellt för glasögon. Och naturligtvis för en pint öl. Men jag måste erkänna att han bar det med stolthet. Och han befordrade sig till alla mina vänner. Det fanns fler andra situationer. Vissa trodde att vi redan hade gift och informerade dem inte om det. En moster kände sig särskilt förolämpad och det var svårt att övertyga henne om att dessa inte är de bra ringarna. Hon sa att världen var galen och hon skulle inte vara galen i denna galenskap. Men hon lovade att rätt bröllop skulle komma. I själva verket fick de lämpliga vigselringar från juveleraren. De var stora. Exakt vad vi beställde. Vi kunde inte vänta med att officiellt ställa in dem snart.

ceremoniFram till dagen kom denna allvarliga dag. Vädret var något, solen skenade, vilket förmodligen är en tyst harbinger på dolt. Jag bekräftar inte några vidskepelser, men jag gillade särskilt den här. Kyrkan var perfekt, smakfullt inredd vilket var värdet av mitt lidande till min syster också. De stod verkligen upp för utmaningen. Vi klädde upp till massorna av gästerna. Prästen gav oss tröst. De viktigaste orden var som ett resultat: Ja. De var snabbt en partner och en kvinna. Vi var särskilt glada. Nu är det dags att spela. Det fanns ett bröllop framför oss. Vi flyttade alla till ett hyrdat rum, en festlig middag serverades. Den tidigare beställda orkestern spelade hakan. Det fanns ingen effekt på dans och nöjen. Alla var upptagna till gryningen. Så det var en bra dag.