Ny frisyr halle bar

Min kusin älskar särskilt att leka med hår, du kan slå henne för dagar, kamma och göra henne upp. Samtidigt är hon ordentligt involverad, att om hon behöver ett perfekt utseende, kan hon ordna en fläta fem gånger, alltid knyta hårbågar på dem eller sätta in hårklipp. Han älskar skolarbete och bildar dem. Hennes nya skapelse av Queen Joker är gammal och rolig och jag vill ha en perfekt frisyr och kläder. I början instämde min mamma henne med ett dussin flätor med band monterade i dem. Senare sa den här underbara elvaåringen nej nej, och om och om igen. Jag kommer göra mycket i lyckat hår .... så började det. En halvtimme förvaltning och deras skapande. Hon såg vacker ut som en stor prinsessa. Men som det händer med aristokrater, ändrade hon sig ganska snabbt. Inte krävande att mer än två timmar redan har gått sedan starten av showen. Oväntat ... det förändrade helt tanken, och i hennes tal låter det nästan så "nej, jag vill bara inte, i det jag inte minns prinsessan, vilken hög hennes underordnade." Hon krävde en ny frisyr, ordnade hår i form av en fylld coca. Lyckligtvis, som jag skrev tidigare, har vi redan en händelse i hårets läggning, då den sista gick helt speciellt snabbt. Hennes mamma, å ena sidan, från extraet, kunde också några ögonblick.

Se erbjudandet om hårnålar