Forbereder en maltid for spadbarn

Att arbeta i köket, laga mat eller laga små måltider blir ännu dammare och viktigast snabbare. Jag är en kvinna som gillar att göra mig lättare i köket. Om något som du gör för mig en maskin, varför tror jag att det är självpublicering. Det är enkelt att hon kommer göra mycket och följaktligen, och jag kommer att spara tid.Min senaste nya upptäckt är den elektriska grönsaksskäraren. Jag presenterar det för henne i ett halvt år och hon öppnade för att tänka på hur jag lyckades göra utan köket i laget.

Situationen ser helt enkelt ut. Jag tar en grönsak, en sekunds knapp är också planerad eller en grönsaksallad eller potatis revet på potatispannkakor eller hackade lök utan tårar. Låter otroligt? Hon ansåg det mer tills jag försökte använda en grönsakskniv i ett nära kök.För närvarande har vi på marknaden många slags grönsaksskärare. Att de är elektriska är en extremt viktig fråga. Den höga resistansen hos enheten går till stort och originellt arbete. Jag är för närvarande frestad i en skivare, som helt enkelt är ett tillägg, ett överlag till min köttkvarn. En underbar lösning, jag gillar sådana multifunktionsenheter. Jag har ungefär fem, sex lika fläckar för skivaren, varje har sina egna blad är också en speciell applikation, den är formad till den andra typen av grönsaker. Allt är tillverkat av bra metall, som är avsedd att tvättas i diskmaskinen, rostar inte och blir inte matt. Personligen ersatte hon henne inte med något undra.Grönsaksskärare makt är svårt att göra, har en föraning att skruvas till enheterna, och & nbsp; några blad. Stunderna är inte många, och det är utan tvekan multifunktionellt. För närvarande har jag kunnat testa alla blad. Det skakar morötter bra, stora bitar är också svaga. Det fungerar bra när du förbereder potatis för potatispannkakor. Gurka på misera är skivad på en sekund och lök på en kort kub. Dessutom, även med ost går bra om vi vill skivor eller remsor, behöver du bara välja rätt locket.När det gäller de andra vet jag att varje skivare i köket är en skatt. Grönsaker är friska, det är värt att inte glömma dem i privata rätter, och deras förberedelser tack vare en skivare är en särskilt enkel uppgift.